Over Okay
fashion & jeans

Ben je op zoek naar een leuke outfit? Dan ben je bij Okay Fashion & Jeans aan het juiste adres! De teams van Okay staan te popelen om je te helpen! Wil je gewoon even lekker rondneuzen? Ook dat is geen enkel probleem!

“Een bezoek aan onze winkel moet altijd een feestje zijn!” aldus Edward, eigenaar van Okay Fashion & Jeans

wij zijn okay

Okay Fashion & Jeans is een trendy modebedrijf voor dames, heren, jongens en meiden vanaf maat XS tot en met maat XXL. Dankzij onze hippe en betaalbare collectie met bekende merken hebben wij voor elke gelegenheid een mooie outfit.

ONZE WINKELS
Inmiddels zijn er 41 Okay winkels verspreidt over het noorden en oosten van Nederland. Elk jaar mogen we nieuwe winkels toevoegen, waardoor we altijd in de regio te vinden zijn. Het familiegevoel vind je terug in onze winkels, waar onze leuke collega’s jou graag voorzien van eerlijk advies.

Naast de Okay winkels hebben wij ook 17 More winkels met mooie en betaalbare kleding in de maten 42 tot en met 54 voor de curvy vrouw. Ook is Okay franchisenemer van 27 Cecil en Street One winkels.

HOOFDKANTOOR IN DEDEMSVAART
Ons nieuwe moderne hoofdkantoor in Dedemsvaart heeft een informele sfeer met korte lijnen tussen de collega’s in de winkels. Met een nuchtere insteek zetten wij ons gezamenlijk elke dag in om jou als klant het allerbeste te bieden door je te inspireren en te adviseren, zodat wij jou de ultieme winkelbeleving kunnen geven.

Adres hoofdkantoor:
Marconistraat 5
7701 SJ Dedemsvaart
Tel: 0528-232445

Mogen we jou binnenkort verwelkomen in één van onze winkels?